Skip to the content

Hur går utmaningen till?


Träna och gör skillnad!

Varje dag i 14 dagar får du en träningsutmaning framtagen av vår ambassadör Fitnessfeministen, Sara Dahlström, skickad till din mejl. Träningsprogrammet är framtaget för att passa så många som möjligt och du kommer därför att kunna anpassa träningen till en nivå som känns bra för dig.

Samtidigt som du stärker och utmanar dig själv, samlar du in gåvor till ActionAids arbete för att stoppa våld mot kvinnor. Du uppmärksammar din insamling till nära och kära och ber dem stötta dig i din kamp för rättvisa!För dig som är kreativ

Är träning inget för dig? Inga problem! I Strong Women Challenge har du även möjlighet att utforma en helt egen utmaning! Kanske utmanar du dig själv genom att varje dag i 14 dagar vara extra snäll mot dina medmänniskor, dansa loss i köket 10 minuter om dagen eller varför inte belöna dig själv med en god middag varje dag? 

Du väljer ditt upplägg helt själv och oavsett utmaning kommer du att stärka kvinnors kamp.


Ställ upp som ett lag

När vi kämpar tillsammans skapar vi förändring. Därför kan du givetvis välja att delta i Strong Women Challenge som en del av ett lag! Varför inte dra ihop kollegorna, fotbollslaget eller bokklubben och utmana er som grupp?

Ganom att skapa en gemensam insamling står ni tillsammans upp för kvinnors rätt till sin kropp. Ni uppmärksammar er insamling till nära och kära och ber dem stötta er i kampen för rättvisa!


Ett aktivt sätt att göra skillnad!

Tillsammans är vi starka! Varje krona räknas och ju mer vi samlar in desto större skillnad kan vi göra. Vi är ett helt team som kommer peppa dig och du får massor av tips på hur du kan öka din insamling. Tack vare ett samarbete med Stronger kommer vi kunna motivera dig att fortsätta med träningen och insamlingen. Vi har utformat en insamlingstrappa, nå en ny nivå och du får en fin överraskning med Posten. 

Du kommer att stärka din kropp och göra ditt sinne mer motståndskraftigt mot livets utmaningar, samtidigt som du samlar in pengar till att stoppa våld mot kvinnor.

Strong Women Challenge är ett roligt, aktivt och praktiskt sätt att göra skillnad!