Skip to the content

Strong Women Challenge hade premiär 2019. Flertal företag valde då att anta utmaningen och vara med i kampen för rättvisa. Nu är det dags igen, startskottet går i september 2020. 


Hur går utmaningen till?


Träna och gör skillnad!

I 14 dagar kommer ni få en träningsutmaningen av vår ambassadör Fitnessfeministen, Sara Dahlström, skickad till er per mejl. Ni bestämmer själva när och var ni vill utföra utmaningen. Träningsprogrammet är framtaget för att passa så många som möjligt, därav väljer man själv vilken nivå man vill köra. 

Samtidigt som ni stärker och utmanar er själva, samlar ni in gåvor till ActionAids arbete för att stoppa våld mot kvinnor. Ni uppmärksammar er insamling till kollegor, chefen, nära och kära och ber dem stötta er kamp för rättvisa!


Hur går det till?

Det är smidigt och enkelt att tillsammans anta Strong Women Challenge. Börja med att en i personalen går in och startar ett lag. Denne person kommer då automatiskt blir lagledare. Därefter ansluter sig kollegor genom att trycka på laget och sedan starta sin egen insamlingsprofil. Ready, set, go! Allt är klart för att tillsammans börja skapa förändring. 

Alla medel som varje kollega samlar in går till lagets gemensamma pott så ni enkelt kan se hur mycket ni har samlat in tillsammans.

 


För er som är kreativa

Är träning inget för er? I Strong Women Challenge har ni möjlighet att utforma en helt egen utmaning. Kanske utmanar ni er själva genom att varje dag under 14 dagar; säga något snällt till en kollega, att ni dansar loss i köket 10 minuter på lunchrasten eller varför inte ta en härlig promenad tillsammans varje dag? 

Ni väljer ert upplägg helt själva och oavsett utmaning kommer ni att stärka kvinnors kamp för att stoppa våldet! 


Ett aktivt sätt att göra skillnad!

Tillsammans är vi starka! Varje krona räknas och ju mer vi samlar in desto större skillnad kan vi göra. Hoppas att just ert företag vill anta utmaningen och ta ställning för kvinnors rättigheter tillsammans med oss. 

Ni kommer att stärka era kroppar samtidigt som ni samlar in pengar till att stoppa våld mot kvinnor. Strong Women Challenge är ett roligt, aktivt och praktiskt sätt att göra skillnad och engagera sig tillsammans!