Skip to the content

Skrivarjätten Toshiba

Mitt namn är Emma Lorentzi och jag arbetar som Marketing Communication Manager på Toshiba Tec Nordic. År 2019 antog jag och mina kollegor Strong Women Challenge tillsammans och vi lyckades samla in 9450 kronor.

Vi antog Strong Women Challenge för att stötta kämpande kvinnor runtom i världen och samtidigt engagera så många som möjligt bland våra anställda.

Vi vill bidra till en bättre och mer jämlik värld, där alla behandlas lika oavsett kön. Att leva fritt från diskriminering och våld är en grundläggande mänsklig rättighet, oavsett kön.” berättar Emma på Toshiba.


3 snabba frågor med Hi5

Varför engagerar just ni er i kvinnorättsfrågor?

Det är på tiden att det blir en förändring. Vi arbetar i en mansdominerad bransch med de utmaningar som kan finnas där. Men har lyxen att bo i ett privilegierat land där tjejer/kvinnor har många rättigheter. Vi vill att alla tjejer/kvinnor runt om i världen ska få samma möjligheter som oss. Det är en självklarhet!

Varför antog ni Strong Women Challenge 2019?

Självklarhet att stötta flickors och kvinnors rättigheter! Jätterolig grej att göra tillsammans, även om vi utförde träningsmomenten själva och inte i grupp. Det känns fantastiskt roligt att det gick så bra för oss.

Vad var det bästa med att delta?

Vi tjejer på arbetsplatsen hittade en helt ny samhörighetskänsla. Till nästa insamling ska vi satsa på att utmana fler hos Hi5. Inte bara för att donera pengar, utan även få fler att delta i de fysiska utmaningarna. Där kommer ActionAids dagliga utmaningar vara ett välkommet tillskott och startskott på den gemensamma träningshösten 2020! Vårt initiativ Friskvård i Grupp där vi får träna med kollegor behöver alltid inspiration för nya motionsformer.

 


Gör något viktigt tillsammans med dina kollegor

Anta träningsutmaningen som bekämpar våld mot kvinnor!

Vårt erbjudande till er: 

● Ni engagerar er och gör något roligt tillsammans
● Synlighet i våra sociala medier och nyhetsbrev
● Fint diplom att hänga upp på kontoret som en bekräftelse på ert engagemang ● Digitalt gåvointyg för delning och utskrift
● Egen kontaktperson på ActionAid för löpande kontakt
● Föreläsning om ActionAids arbete till personal och kunder